MENU
Your Cart

Despre Noi

De ce Ambient Acolada ?

  Pentru că e mai mult decât un magazin online. Ambient Acolada este un instrument estetic și funcțional, creat pentru cei care își doresc locuințe frumoase și practice, cu cât mai puțin timp și energie investite în realizarea lor.

  Născut din dorința de a răspunde nevoilor reale ale omului contemporan, Ambient Acolada este o asociere de servicii conexe și abilități ale celor care știu să dea viață amenajărilor dorite de beneficiari.

 

Ce facem noi ?

Care este misiunea noastră?

  Design și arhitectură, de interior sau de exterior, pentru spații rezidențiale și comerciale, apartamente mici sau proprietăți generoase. Îmbinând experiența noastră de arhitecți și designeri cu nevoile  reale de cumpărare, într-un mod facil, rapid și cât mai eficient, am adus în același loc toate categoriile de produse necesare într-o amenajare, filtrate variat și personalizat pentru simplificarea selecției.

  Fiecare client consolidează misiunea echipei – găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală.